Mijn naam is Angélique Coldewijn, ik ben geboren (1970) en getogen in Arnhem. Opgegroeid in een wijk tussen het prachtige park Sonsbeek en het centrum van de stad ben ik ook nu nog altijd een stadsmens met een grote liefde voor alles wat groen is in de natuur. Ik vind het heerlijk om te lopen en te fietsen en zo van alle seizoenen te genieten. Flink bewegen en tegelijkertijd het hoofd leegmaken!

Op zaterdagochtend loop ik ook graag naar het centrum voor een “ochtendrondje” stad. Ik ben daar geregeld te vinden in een van de vele restaurantjes. Lekker lunchen, borrelen en eten met vriendinnen om met een lach en soms een traan de gebeurtenissen in onze levens door te nemen. Verder houd ik ervan om voor onze vrienden te koken (en vooral het opeten daarna!), ons huis mooi en gezellig te maken, films en series te kijken, en als ik de rust ervoor kan vinden lees ik graag.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Eigenschappen die mij kenmerken:

Communicatief, hartelijk, daadkrachtig, inspirerend, empathisch, praktisch, enthousiasmerend, verbindend, to the point, humor, energiek, nuchter, inventief.

  • Een groot deel van mijn loopbaan heb ik gewerkt in diverse managementfuncties met verschillende grote teams. In elke baan die ik als manager had stond ik voor een verbeteropgave die met name bij het team en de teamleden zelf lag, de P van Personeel. Prestaties verbeteren, de groepsdynamiek gezond maken, zelfvertrouwen boosten, ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.
    Zodra je de mensen in je team stuk voor stuk serieus neemt, eerlijk en betrouwbaar bent, de tijd neemt voor hun persoonlijke ontwikkeling en die van het team als geheel, wordt er al gauw met veel plezier heel hard gewerkt om de doelstellingen te halen.
  • Sinds 2007 coach ik tevens directeuren, managers en teamleiders op het gebied van leidinggeven met focus op de P van Personeel. De laatste jaren ben ik ook particuliere cliënten gaan coachen. Dit is eigenlijk vrij organisch ontstaan en de combinatie bevalt heel goed. Het uitvoeren van zakelijke opdrachten en werken met particuliere cliënten zie ik als een leuke uitdaging en werkt voor mij inspirerend!
  • Door mijn eigen levenspad is er bij mij een grote interesse ontstaan in het gedrag van mensen. Wat maakt dat de ene mens in een situatie het ene gedrag laat zien en een ander mens compleet ander gedrag? Hoe komt het dat we het ene (heel graag) willen en toch het andere doen? Waarom lijken we ieder individueel steeds te worstelen met dezelfde thema’s?
    Jarenlang onderzoek hiernaar in mijn eigen leven heeft mij veel inzichten opgeleverd, verschillende opleidingen en cursussen hebben mij een schat aan tools gegeven die ik met veel liefde en plezier inzet om anderen te helpen om zelf verder te komen.
  • Ik heb een Bachelor graad in Bedrijfskunde (BBA). Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching. Ik ben gecertificeerd Coach vanuit Positieve Psychologie & Werkgelukdeskundige en gecertificeerd PSYCH-K® Facilitator. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd zoals Bedrijfspsychologie & Coaching, Individueel Coach en Transactionele Analyse.

“We change the world not by what we say or do,
but as a consequence of what we have become.”

– David R. Hawkins