JE HEBT INVLOED OP JE EIGEN GELUKSGEVOEL

Door middel van bewustwording, Positieve Psychologie en PSYCH-K®.

“Today I choose to live with gratitude for the
LOVE that fills my heart, the PEACE that rests
within my spirit and the voice of HOPE that says:
ALL THINGS ARE POSSIBLE!”

Herken je dat gevoel dat je steeds met dezelfde dingen worstelt in je leven? Dat je steeds dezelfde thema’s voorbij ziet komen en je je afvraagt wanneer je deze eindelijk eens achter je mag laten?

Je hebt misschien al best veel gewerkt aan jezelf. Gelezen, gepraat, gereflecteerd. Wellicht heb je ook al enige stappen in de goede richting gezet. En toch… Toch lukt het je niet om echt helemaal los te komen van jouw thema’s.

Hoe kan dat? Het antwoord is even simpel als ingewikkeld: het zijn je onbewuste programma’s! Deze heb je met name in je eerste levensjaren opgedaan, en je hebt vaak geen idee hoeveel invloed deze nu nog op je hebben.

Aangezien de onbewuste mind 95 % van de tijd aan het roer staat mogen we wel stellen dat deze invloed groot is. Slechts 5 % van de dag ben je echt bewust met de dingen bezig. Best jammer als je bedenkt dat hoe meer je bewustzijn is ontwikkeld, des te meer kracht, welzijn en geluk je ervaart.

Omdat het onbewuste zoveel sneller en krachtiger is dan het bewuste, is het zaak om juist met het onbewuste aan de slag te gaan. Een verbluffend eenvoudige, snelle en effectieve methode hiervoor is PSYCH-K® (uitgebreidere informatie staat op de pagina PSYCH-K®). Je werkt zo direct op de kern van wat je wil veranderen.

Door bewustwording, Positieve Psychologie en PSYCH-K® kun je je geluksbewustzijn vergroten. Onderzoek wijst uit dat het transformeren van je beperkende overtuigingen naar steunende overtuigingen invloed heeft op vele aspecten zoals onder andere je gedrag, je zelfvertrouwen, je gezondheid, je geluksgevoel, je fitheid en vitaliteit.

Geluk is a ‘way of life’

Ben je geïnteresseerd in hoe dit werkt? Neem dan vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.