Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een effectieve methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kan je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen.

PSYCH-K® is dus bewust kiezen voor blijvende verandering.

Als je toe bent aan de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling en je merkt dat je steeds tegen dezelfde blokkades aanloopt dan is PSYCH-K® een effectieve methode om deze onbewuste blokkades te transformeren en zodoende meer rust, harmonie, vitaliteit en levensvreugde te gaan ervaren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Afbeelding-olifant-en-kolibrie.jpg

Hoe werkt PSYCH-K®?

Uit vele onderzoeken is gebleken dat het belangrijk voor je gezondheid en geluksgevoel is om met een positieve perceptie door het leven te gaan. Onze overtuigingen zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor hoe we naar de dingen kijken en of we stress ervaren. Dat weten veel mensen maar om deze overtuigingen daadwerkelijk te veranderen is voor velen uitermate lastig.

Dat komt omdat deze overtuigingen in ons onderbewuste zetelen en we daar niet zomaar bij kunnen.

Met PSYCH-K® communiceer je op een gemakkelijke manier via spiertesten rechtstreeks met je onderbewuste en transformeer je overtuigingen die jou niet langer dienen naar krachtvolle overtuigingen.

Een overtuiging als “Ik ben niet goed genoeg” kan je met het uitvoeren van een PSYCH-K®-oefening (een Balans) veranderen in “Ik ben goed genoeg”. Zo’n Balans kan 5 tot 15 minuten duren. Daarna ervaren veel mensen direct een ontspanning in hun lichaam.

Het is niet nodig om te gaan graven in het verleden om oorzaken te vinden. Niet iedereen weet precies wat de overtuiging “Ik ben niet goed genoeg” heeft veroorzaakt. Het enige dat nodig is is jouw bewuste besluit dat je wil veranderen richting de overtuiging “Ik ben goed genoeg”.

Met een PSYCH-K® Balans overschrijf je verouderde overtuigingen op onderbewust niveau en transformeer je stress tot op celniveau.